گندم و حقایق تغذیه و اثرات سلامتی گندم یکی از رایج ترین دانه های غلات در جهان است. از نوعی چمن ( Triticum) حاصل می شود که در انواع بیشماری در سراسر جهان رشد می کند. گندم نان یا گندم معمولی گونه اصلی است. چندین گونه نزدیک دیگر عبارتند از: گندم دوروم ، املایی ، امپر ، گندم سیاه و گندم خراسان. آرد سفید و گندم سبوس دار عناصر اصلی در کالاهای پخته شده مانند نان است. سایر غذاهای مبتنی بر گندم شامل ماکارونی ، نودل ، سمولینا ، بلغور و هستند. روغن خراطین چیست؟
انواع و اقسام غذا های فاسد نشدنی
درباره کلیتوریس و ساختار آن چه میدانید ؟
گندم ,، ,نان ,جهان ,گونه ,اصلی ,و گندم ,گندم و ,و اثرات ,اثرات سلامتی ,و حقایق
درباره این سایت